Paragnost Medium Helderziende Nanny

ASCENSIE-NIEUWSFLITS
Geplaatst opSun 21st February 2016 9.44PM In categorieën Assentie proces

ASCENSIE-NIEUWSFLITS
17 Februari 2016 / Door Fran Tielemans
 
Vandaag 17 februari hebben we tussen middernacht en 20u50 20!!! zonnevlammen gehad en net nog een gemagnetische storm, en daarmee lijkt deze dag op een record af te stevenen. Wees dus niet verbaasd wanneer je je moe voelt, hoofdpijn hebt, moeilijk kan focussen of gronden, spijsverteringsstoornissen hebt, angsten, sinusproblemen. Maar misschien ben je net overactief, krijg je massa’s inspiratie, ga je je hele huis herinrichten, en ga je nu eindelijk die dingen aanpakken waar je al een hele tijd aan dacht, en waar je voordien niet de moed toe had. De verschijnselen kunnen heel sterk variëren, soms op één dag.
 
Hoe of wat ook: deze piek in zonne-activiteit vertelt ons dat we snel aan het groeien zijn, en we weten allemaal: dergelijke periodes gaan voorbij. Het helpt ons allemaal om steeds scherper te gaan voelen wat we nodig hebben. Misschien zijn we sowieso aan meer rust toe, en zet al die instromende energie dit net heel duidelijk in de verf. Misschien voelen we dat we baat hebben bij extra beweging of frisse lucht. Misschien helpt het om iets meer te eten dan anders, of net wat minder. Wat zeker aan te raden is, is veel water, op allerlei manieren, want als ons systeem veel energie integreert, moeten we compenseren met extra water. 
 
We hebben vaak de neiging om in weerstand te gaan, wanneer de zoveelste energiegolf door ons heen gaat, maar we weten ook dat dat het hele proces alleen maar vertraagt en bemoeilijkt. Aanvaarden, goed voor onszelf zorgen en onze eigen balanceringscapaciteiten maximaal toepassen, dan gaat het allemaal een stuk makkelijker. Zeker wanneer we dan ook het besef omarmen, dat we op dat moment sterk aan het uitbreiden zijn, en dat we het resultaat van alle energie-instroom al snel of wat met vertraging zullen voelen, zien en beleven, wanneer al dat licht stilaan ons gewone denken binnendruppelt. Op dat moment ontwikkelen we een andere, lichtere kijk op de dingen die ons op dat moment sterk bezig houden. We krijgen een nieuw perspectief, we voelen dat we onszelf verder hebben gebracht, we voelen meer liefde, of merken dat we weeral wat wijzer zijn geworden, of – en dat geldt voor zeer velen sinds begin vorig jaar – een heel stuk krachtiger en meer gefocust op de zielsweg.
 
Zorg in elk geval heel goed voor jezelf, en probeer toch te genieten van al die groei en die uitbreiding, die we dan ook nog allemaal met elkaar kunnen delen!
 
Keep the Faith
 
Fran
 
Reacties

Opmerking:
Geen Opmerking

Plaats een Opmerking
Uw naam
Opmerkingen
Confirmation code