Paragnost Medium Helderziende Nanny

April 2018 Boodschap
Geplaatst opMon 2nd April 2018 7.20PM In categorieën Assentie proces

Vanuit de Akashic Archieven April 2018 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven
 April 2018 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in April 2018 verwachten?
De energie van deze maand beweegt zoals een vrije val. Het gevoel is dat alles zeer snel beweegt en dat er niets is waar jij je aan vast kunt grijpen. De dingen waar jullie gewoonlijk gebruik van maken om zin van de wereld te maken zullen niet beschikbaar zijn. De mensen waar je advies aan vraagt zullen niet behulpzaam zijn. De rituelen en uitoefeningen waar jij je tot wendt zullen niet werken op de manier zoals zij gewoonlijk doen. De plaatsen waar je naartoe gaat voor informatie of antwoorden zullen niet dat verstrekken waar je naar op zoek bent. Jullie zullen het gevoel gewaarworden van een oppervlak af te glijden dat zo glad is dat jij je aan niets kunt vast grijpen. Een glijbaan zoals dit kan vreugdevol of angstaanjagend zijn, en jullie mogen beide emoties in deze maand gewaarworden sterk naar boven te komen.
Dit is een tijd om extreme goedheid uit te oefenen in het aangezicht van angst. Heel veel angst zal voor velen van jullie naar boven komen. Jullie glijden in een richting die jullie uiteindelijk precies zal leiden naar waar jullie voor je hoogste goede moeten zijn, derhalve vereist de reis een heleboel vertrouwen. Het is alsof iemand de versnellingsknop aangaande jullie leven heeft ingedrukt, en dat er geen terugkeer is totdat je aan het einde ervan aangekomen bent. In plaats van te proberen je pad aan te sturen deze maand, zal je het gewoon uit moeten zitten totdat je een natuurlijk afnemend punt bereikt.
Voor April, is het nummer één ding om te doen voor jullie te werken met angst. Kijk ernaar, voel het, omhels het, en dan … ben groter dan je angst. Weersta het niet, negeer het niet, en pretendeer niet alsof het er niet is. Weerstand zal je angst de kans toestaan om jou te overmannen en te overweldigen. In plaats daarvan, kom je angst onder ogen. Kijkt recht naar datgene wat je vreest. Vind een manier om een groter, meer genereus, meer gracieus persoon te zijn dan het ding waar je angstig voor bent. Doe dat steeds weer opnieuw, iedere dag, doorheen de maand April.

Ook, zorg heel goed voor je lichaam en je eigen leven. Net zoals wanneer je van een glijbaan afglijdt, probeer gecentreerd te blijven. Neem diepe ademteugen, schenk aandacht aan de dingen die er voor jou het meest toe doen, en verzorg de delen van je leven die er echt toe doen. Doe je best om de dingen los te laten die je niet kunt controleren of de dingen waar je niet diepgaand om geeft. Dit is ook een prachtige tijd om je focus te verfijnen en je te verzekeren dat jij je focus op de dingen plaatst die voor jou het meest ertoe doen. Het is tijd om je prioriteiten op te schonen en de manier te vereenvoudigen waarop jij je tijd doorbrengt en energie gebruikt. Je kunt het je niet veroorloven om je aandacht af te laten dwalen deze maand.
Zijn er specifieke activiteiten die ons het beste zullen helpen deze energie te gebruiken?
Omdat jullie niet in staat mogen zijn om veel aangaande jullie omgeving te veranderen deze maand, zal het jullie dienen om je te focussen op je innerlijke ervaring. Ademhalingsoefeningen zullen jullie zeer goed dienen. Iedere vorm van ademhalingsoefeningen die jullie helpen je te focussen, te verdiepen en meer diep binnenin te verbinden zullen jullie met de energie in April helpen. Ademhalingsoefeningen mogen bewijzen een reddingsboei voor jullie te zijn.
Het zal ook bruikbaar zijn het beheren van de energie en het stromen van conversaties te oefenen. Wanneer jij jezelf gewaarwordt om te gaan met anderen, of het nu schriftelijk of mondeling is, oefen het sturen van conversaties die neigen af te glijden in/naar onderwerpen die niet belangrijk of beschadigend zijn voor jou. Net zoals je de verworven aandacht opschoont, schoon je de manier op waarop je met mensen omgaat. Spendeer geen tijd met klagen of te luisteren naar het klagen van andere mensen. Spendeer geen tijd en energie aan conversaties die je ziel niet voeden of die je energie verspillen.
Wat kunnen wij in de collectieve ervaring voor April 2018 verwachten?
De energie van de vrije val zal tevoorschijn komen in de collectieve vorm van instituten die ogenschijnlijk snel uiteen vallen, of sociale inspanning die snel bergafwaarts schijnen te glijden. Jullie mogen een daling zien in verschillende economieën rondom de wereld, of regeringen schijnen uiteen te vallen. Jullie mogen grote evacuaties van mensen zien, zoals dat heel veel mensen tegelijk ermee ophouden of dat grote bedrijven opheffingsuitverkoop hebben of tot ontbinding komen. Er is een gevoel van doorgespoeld te worden. Zoals alles dat niet goed op zichzelf staat op een plotselinge manier weggespoeld wordt. Het beeld voor dit collectieve potentieel is het onderdompel aquarium/de watertank op de kermis waar iemand boven de watertank zit terwijl mensen ballen naar die persoon gooien om hem van diens zitplaats af en in het water te doen laten belanden. Het gevoel van dat spel is wat jullie collectief zullen zien.  
Bepaalde organisaties, instituten of leiders zullen aanschouwelijk en plotseling vallen. Dit kan zeer pijnlijk zijn voor sommigen van jullie om leiders te hebben waar jullie naar opkeken of instituten te hebben waar jullie op vertrouwden uiteen te zien vallen. Het zou zeer pijnlijk kunnen zijn als de economie een snelle daling neemt. Tezelfdertijd, zou er grote opluchting kunnen zijn met het hebben van dingen die het nodig hebben om eindelijk vrijgegeven te worden. Je mag bij jezelf gewaarworden positief te reageren op sommige van deze en negatief op andere, maar over het geheel genomen blijven jullie uitoefeningen hetzelfde. Op een persoonlijk niveau, blijf doorgaan te werken met angst en het opschonen van jullie aandacht en jullie energie, zodat jullie je kunnen focussen op wat er het meest toe doet en werken aan het beter maken van deze dingen in plaats van verloren te raken in het drama van angst.
Is er ook nog iets anders wat de Opzichters ons over April 2018 willen vertellen?
Deze maand is de energie zeer helder, stralend en gevuld met liefde. De neergaande beweging is er niet om jullie te straffen en het is niet om jullie angst aan te jagen. Angst komt naar boven wanneer dingen plotseling veranderen, doch jullie glijden eenvoudig in dezelfde richting waar jullie al naartoe gingen. Zoek naar manieren om je te verbinden met wat werkelijk een gevoel van beschikbare vriendelijkheid is deze maand. Een ander beeld voor de glijdende beweging deze maand is alsof je een loyaal, liefdevol hondenslee team hebt. De honden houden heel veel van je. Zij zitten vol met plezier en zij springen rond, hunkeren ernaar om te snel en te vroeg voorwaarts te rennen. Zij houden van je, zij zijn opgewonden om je te dienen, en de slee wordt onder je vandaan getrokken omdat alles gedurende een paar minuten te snel gaat. Je zult je houvast later vinden, en voor nu moet je eenvoudig een gevoel van evenwicht doorheen het glijden bewaren.   
Jullie worden niet gestraft -- er wordt in feite van jullie gehouden en jullie worden net zoveel ondersteund zoals altijd. Er is zelfs een gevoel van vriendelijk plezier in dit alles. Maar jullie zullen jullie angsten onder ogen moeten komen en met hen moeten worstelen om je te verbinden met dat gevoel van vriendelijkheid om de geschenken te vinden die onderaan de glijbaan verborgen zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2018 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Opmerking:
Geen Opmerking

Plaats een Opmerking
Uw naam
Opmerkingen
Confirmation code