Paragnost Medium Helderziende Nanny

DE ENERGIE VAN SEPTEMBER
Geplaatst opWed 4th September 2019 10.50AM In categorieën Assentie proces

DE ENERGIE VAN SEPTEMBER / 31 augustus 2019 / Door Fran Tielemans
DE ENERGIE VAN SEPTEMBER
31 augustus 2019 / Door Fran Tielemans

September trekt zich op gang onder de invloed van de Nieuwe Maan van 30 augustus. Je kan een sterke drang voelen om te landen, orde te scheppen, dingen concreet te maken en anders te doen. Na alle transformatie, inspiratie en energetische shifts van afgelopen maanden mag het stof stilaan gaan liggen, en kan je je conclusies gaan trekken.

Alles wat door de beroering van afgelopen tijd losgeschud en herschikt is geworden, kan je nu in een nieuwe vorm brengen. Misschien zie je plots nieuwe mogelijkheden, ontdek je een nieuwe manier om iets aan te pakken, of worden er dingen duidelijk die je voordien niet wou zien. Dit maakt deel uit van jouw landing. En landing – of aarding – is noodzakelijk om al het Licht dat je draagt in de wereld te brengen, te ankeren, concreet te maken en te verspreiden. Anders mist al dat Licht zijn doel, wordt het vaag en diffuus, en kom je concreet gezien nooit toe aan het realiseren van jouw Hemel op Aarde, en heb je het gevoel steeds maar achter de dingen aan te blijven rennen, zonder vervulling en thuiskomen.

Dit is een maand om heel nuchter te kijken hoe je jouw dagelijkse routine kan optimaliseren. Misschien kan je hier en daar wat aanpassen, zodat je meer harmonie hebt. Het is misschien nodig om je voedingspatronen te herbekijken en aan te pakken, of misschien vraagt je fysieke lichaam om meer beweging om al dat Licht veilig te verankeren. Misschien is het je emotionele lichaam dat voeding nodig heeft, via meer contact met mensen met wie er niets hoeft afgewerkt te worden, en met wie je volop liefde, steun, vreugde en informatie kan delen.

Je mentale lichaam kan nood hebben aan nieuwe voeding, nieuwe inzichten en hoger afgelijnde informatie. Spiritueel kan je toe zijn aan informatie, technieken, energieën en omgevingen van een hoger trillingsniveau, en kan je de behoefte voelen om je spirituele lagen meer in je dagelijkse leven te integreren. Om élke dag je spirituele Zelf te laten leven, door te zorgen voor een dagelijks bad in stilte, innerlijk werk, spiritueel energiewerk, en thuiskomen bij je stille, eeuwige Zelf.

September heeft een onderliggende 12-trilling, net zoals heel 2019. Je zou dus best nog iets duidelijker de noodzaak kunnen voelen om geduld te hebben, het nu te aanvaarden, jezelf tot rust te brengen te midden van alle onrust om je heen. Er zijn zoveel puzzelstukken die eerst op hun plek moeten vallen voor jij weer verder kan met die dingen waarin je je nu afgeremd voelt. En er is nog meer bewustwording nodig in jezelf opdat je het nieuwe op de juiste manier zou gaan neerzetten, en opdat je de juiste keuzes zou gaan maken.

De rest van 2019 is dan ook wat het tot nu toe is geweest: één grote aflijning. Vanuit je beperkte mind zie je maar een klein stuk van je realiteit en je totale context, zodat je vaak geneigd bent voortijdig te handelen, of dingen te doen die niet passen op je weg. Vanuit je Hoogste Zelf zie je dit alles wél, en rem je jezelf vaak af, zodat je niet in alle valkuilen zou trappen die gelinkt zijn aan voortijdig handelen of onvoldoende inzicht en bewustzijn. Ongeduldig zijn is als 100 km per uur willen rijden met de handrem op. Geduldig zijn is je stroom aanvaarden en volgen zonder de handrem aan, en vol vertrouwen in je innerlijke leiding.

Opnieuw gebeurt er deze maand veel in relaties. Losmakingsprocessen in families, vriendengroepen, relaties en de maatschappij, evolueren steeds verder, tot op een bepaald moment het moment karmisch ‘rijp’ is om elkaar volledig los te laten. Tot 2022 wordt er heel wat herschikt in relaties en groepen. Het is als een gigantische puzzel waarvan de stukjes helemaal worden herschikt om rond 2022 stilaan tot een nieuwe harmonie en nieuw gebouwde (hoger afgelijnde) netwerken te komen. Je zal steeds meer de noodzaak voelen aan authentiek contact, eerlijkheid en hartenergie. Groeien in je relaties vraagt veel aandacht, energie en bewustwording.

Het is dan ook nodig je te durven losmaken uit relaties of groepsstructuren, wanneer je alle signalen krijgt dat de tijd rijp is daarvoor. Durf je open te stellen voor nieuwe contacten, en bouw bewust aan een nieuw relatieveld, gebaseerd op een hogere aflijning. En je weet, wanneer je je de gewoonte hebt eigen gemaakt om te luisteren naar de stille stem binnen in jou, dat je sterk geleid wordt vanuit het hoogste veld van liefde, wijsheid en kracht dat je diep in jou bént. Durf daar dan ook op te vertrouwen.

Rond de Volle Maan van 14 september kunnen er emoties naar boven komen. Je kan verdriet voelen om wat voorbij is, of een vage weemoed om al wat ooit is geweest, omdat je leven nu zo sterk aan het veranderen is. Deze Volle Maan kan ook meer licht werpen op dingen die tot dan toe onduidelijk waren, of kan je confronteren met je eigen stukken via de spiegel die anderen je voorhouden. Je kan plotse inzichten krijgen, of een duidelijk beeld van je weg de komende tijd.

De grote afwerking van Pluto retrograde die ingezet werd in april, loopt stilaan ten einde. Je zal zien dat je steeds bewuster staat in de grote thema’s die sinds die maand (en waarschijnlijk ook van april tot september 2018) je aandacht in beslag hebben genomen. Misschien is het nu dan nodig een en ander concreet te maken, of misschien, wanneer je er alles al hebt uitgehaald wat bewustwording betreft, bestaat de afwerking er gewoon uit de tijd zijn werk te laten doen, zodat het geheel kan verschuiven, waarna jij dan ook weer verder kan.

Energetisch zijn de dagen voor en na de Herfstequinox op 21 september altijd wat tricky. Probeer dan te zorgen voor een gezonde mix tussen beweging en rust, voor veel frisse lucht, ontspanning en lichte voeding, want de energetische shift zorgt altijd voor veel ontgifting. Maar de Equinox brengt ook veel vernieuwing, en dat merk je dan de weken nadien. Het is altijd een beetje een nieuwe start in het najaar, én het begin van de herfst. Een periode om te oogsten, te kijken wat dit jaar je heeft gebracht aan inzichten, ervaringen en healing. En om je conclusies te trekken, en van daaruit zeer concreet dié stappen te zetten waarvan je wéét diep in jou dat ze nodig zijn.

De Nieuwe Maan op 28 september bevestigt deze trend tot integratie, en zal je helpen na al die heftigheid van 2019 een beetje balans te scheppen, het stof van je af te schudden en met nieuwe kracht het laatste stuk van dit jaar aan te pakken. Vergeet hierbij zeker je lichaam niet, want dat heeft dit jaar al hard gewerkt. Het heeft vooral aarding, veel liefde, frisse lucht en water nodig.

Keep the Faith

Fran

Opmerking:
Geen Opmerking

Plaats een Opmerking
Uw naam
Opmerkingen
Confirmation code