Paragnost Medium Helderziende Nanny

DE ENERGIE VAN DECEMBER
Geplaatst opWed 4th December 2019 10.56AM In categorieën Assentie proces

DE ENERGIE VAN DECEMBER / 1 December 2019 / Door Fran Tielemans
DE ENERGIE VAN DECEMBER
1 December 2019 / Door Fran Tielemans

December laat zien waar je geland bent. Veel kans dat je kan afsluiten met een tevreden gevoel, dat je er alles hebt uitgehaald, dat je veel hebt geleerd, en dat je klaar bent om het nieuwe jaar te verwelkomen. Maar het kan je plots ook duidelijk worden waar je afgelopen jaren niét in jouw aarding hebt geleefd, niet in je eigen wortels hebt gestaan, maar misschien teveel het leven van anderen hebt geleid, of illusies bent blijven voeden. En dat is goed, want je kan pas verder wanneer je in je éigen schoenen staat, wanneer je diepgaand inziet dat het aan jou Zelf is om jouw leven te creëren. En dat je dat mag!

De mate waarin je ontwikkeling hebt toegelaten in jezelf, waarin je hard hebt gewerkt om los te laten en te balanceren, bepaalt nu hoe je dit jaar afsluit. Deze maand draagt de 6-trilling, dus zal je opnieuw duidelijk voelen en zien waar je nog wat meer verantwoordelijkheid mag opnemen voor jezelf. Je zal helder zien welk aspect van jezelf meer voeding, healing, of stimulans nodig heeft: je lichaam, je emoties, je denken, je spirituele zelf, of je energieveld in zijn totaliteit, zodat je in de beste omstandigheden 2020 kan instappen. Ook in families en gezinnen kan er veel beweging zijn, omdat ook hier veel herschikt wordt en oude structuren die niet meer dienen losgebroken worden. Er wordt veel teruggebracht tot de puurste essentie, je keert terug naar de eenvoud.

Sowieso is er nog een sterke vernieuwingstendens, en blijf je aan de slag om door je weerstanden naar jouw vernieuwing toe heen te breken. Dit doe je grotendeels in je slaap: je beschermengel/gids werkt hard met je om alle kleine en grote weerstanden los te maken, om je voor te bereiden op je verdere weg. Maar overdag ben jij het zélf die vanuit je persoonlijkheidsdenken dié stappen zet, of niet zet, die maken dat je verder evolueert in de toekomst die je ergens vanuit je eigen hoogste levels zélf hebt gekozen.

Er is veel centering nodig deze maand, omdat de energie soms alle kanten uit kan gaan, er plotse veranderingen kunnen zijn, of andere wendingen dan je had verwacht. Er is ook centering nodig wanneer je oude structuren om je heen ziet afbrokkelen, waarbij het beter is even afstand te nemen, goed bij jezelf te blijven, en het proces zijn gang te laten gaan zonder in te grijpen.

Al de bovenstaande dingen krijgen nog een boost rond de Volle Maan van 12 december, waarbij je een sterke drang kan voelen om verder te gaan met je ontwikkeling, wanneer dit de voorbije maanden misschien op een waakvlammetje heeft gestaan. Je bent nieuwsgierig, je voelt dat je aan uitbreiding toe bent na alle afbrekende energie (loslaten, transformeren) van het voorbije jaar. Er kan ook onrust zijn, wanneer er nog dingen in balans dienen te worden gebracht, of merk je dat bij anderen om je heen. En wanneer je niet goed geaard bent in een dergelijke energie, kan je heel snel van hier naar daar worden geslingerd en raak je je Zelf snel kwijt.

Op 21 december is er de Winterzonnewende, die altijd het nieuwe spirituele jaar in gang zet. Er komt heel veel energie binnen de dagen ervoor en nadien, dus toch beter wat extra rust, frisse lucht, gezonde voeding voorzien dan. Er kan ook heel wat beweging zijn in je relatieveld, door mensen die steeds meer verdwijnen uit je leven, maar ook velen die stilaan dichterbij komen – zij met wie jij - op hoger bewust vlak en steeds meer in de vorm vanaf 2020- nieuwe structuren aan het bouwen bent, afgelijnd op je Hoogste Zelf en Doel.

Op 26 december is er Nieuwe Maan, met een Zon-eclips. Een goede tijd om stil te staan bij jouw prioriteiten en langetermijnsdoelen. De energie van dit kosmisch moment kan je positief beïnvloeden en je helpen duidelijk te krijgen wat je volgende stappen kunnen zijn. Misschien zie je dan ook duidelijker hoe jij jezelf tegenhoudt om verder te gaan, of hoe je dingen kan herschikken om vlotter verder te gaan in je leven. Misschien ga je duidelijker voelen dat je meer zichtbaar mag worden in je wereld. Er kan zicht zijn op leuke ontmoetingen, en een gevoel van opwinding kan je zin doen krijgen in het verder bouwen aan je leven op een heel nieuwe manier.

Probeer het te aanvaarden wanneer je hier en daar nog afwerkingsstukken ziet opduiken. Het hoort erbij, en je weet dat je door af te werken nieuwe ruimte en openingen creëert waardoor zoveel meer nieuwe hoger afgelijnde energie jouw energieveld en je leven binnenstroomt. Heb geduld met jezelf, heb geduld met je proces.

Maar weet je, geef jezelf maar een dikke pluim voor al het harde werk dat je dit jaar hebt geleverd, om meer bij je Zelf te komen, om het steeds wat meer Licht te maken in jezelf, en om van deze wereld een betere plek te maken, beginnend met jezelf en jouw kring en jouw plek. Misschien is dit een goed moment om eens een viering te organiseren voor jou Zélf. Om dankbaar te zijn om wat geweest is. Om het leven te vieren, en het feit dat je hier mag zijn. En dat je nog zoveel te bieden en te delen hebt. Samen met anderen, samen met ons allen. Ik wens jullie een warme kerst en een inspirerend jaareinde, en heel veel zin in een nieuwe start op 1 januari.

Keep the faith

Fran
Opmerking:
Geen Opmerking

Plaats een Opmerking
Uw naam
Opmerkingen
Confirmation code